Rulouri de porc umplute cu legume

de dakris in Porc, 19 Feb 2012 | 9753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa porc
  • 6 felii pastrama de porc
  • 100 g cascaval
  • 1/2 ardei capia rosu
  • 1 morcov subtire
  • 3-4 linguri de mazare
  • 4-5 catei usturoi
  • ulei
  • cimbru, busuioc, oregano, piper, sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc umplute cu legume:

Pulpa de porc am taiat-o felii subtiri si am batut-o cu ciocanul pt snitele. Dupa ce am condimentat feliile de carne cu sare, piper si cimbru am asezat pe ele cascaval ras, cate o felie de pastrama de porc, cubulete de morcov si ardei si mazare peste care am adaugat din nou cascaval ras. Am rulat si am legat cu ata.

Am introdus rulourile impreuna cu 6 cartofi intr-o punga magica. Am adaugat cateii de usturoi, cateva linguri de ulei, sare, oregano si busuioc si am dat totul la cuptor pentru cca 1 ora la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

19.02.2012, 21:15

Mmmmmmm, frumos si bun!

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:45

place place place

dakris 1

09.03.2012, 14:46

Va multumesc, Mirela si Gabitza!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de porc umplute